Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 16 september 2009

Betrodd!

Av irmelin - 16 september 2009 16:18


Idag har jag och sambon varit till banken för att undersöka om vi är betrodda med lånelöfte för eventuella husköp. Turligt nog var vi det. Nog om det. Det som är lite mera intressant är hur mycket som kan pågå i huvudet på en viss flicka när hon är på "vuxenmöte" på banken. Först och främst möttes vi av en ung snygg tjej som skulle hålla i rådgivningen.


Min första tanke: "Oj, vad snygg och ung hon är!"

Min andra tanke: "Skulle kanske ha tagit på mig något som kan betraktas som 'vuxna kläder' när jag gick upp kvart över fem i morse. Då hade jag i alla fall SETT äldre ut än vad jag känner mig just nu."


Vi gick och satte oss vid tjejens bås och ganska snabbt stod det klart för oss alla tre att det var sambon som tjejen skulle rikta sina frågor och sin information till.


Min tredje tanke: "Om jag nickar och försöker se intelligent ut kanske jag SER vuxen ut även om jag känner mig som femton just nu. Peppning: spela bara med!"


Eftersom jag inte riktigt hängde med i alla ordväxlingar mellan min högst intelligenta sambo och den snygga tjejen hann jag med en del andra funderingar.


"Undrar om sambon tycker att tjejen är snygg. Jag tycker ju att hon är snygg. Hon har snygga kläder och det där armbandet var fint...den färgen på pärlorna skulle jag kunna tänka mig till bröllopet...jag kanske ska fråga sambon efter mötet om han tyckte att den färgen var fin. Nej, han kommer bara att skratta åt mig, han kommer inte ha sett att hon hade armband på sig."


Nickar och fortsätter att se intelligent ut.


"Undrar om sambon skulle kunna bli intresserad av tjejen om de träffades ute på en bar. Nej, hon pratar på ett sätt som han nog inte tycker är så attraktivt. Det borde han inte göra med tanke på att jag inte alls är lik den här tjejen."


Tittar på sambon.


"Undrar vad det kommer sig att han tycker att jag är så fantastisk att han kan tänka sig att köpa hus med mig. Jag måste ju vara lite cool i alla fall. Men vad mycket skäggstubb han hade idag. Fast han är ju väldigt sexig med skäggstubb. Synd bara att det rivs lite när man pussas."


Vi hade nu kommit fram till den punkten där jag och tjejen ska boka ett eget möte för att jag ska gå över som kund till banken i vår stad.


"Jaha, så nu ska jag sitta ensam med den här tjejen om en vecka. Undrar om hon är lika hjärtlig även när jag kommer själv utan sambon. Undrar om hon har samma kläder på sig då. Nej, hon är nog ännu snyggare. Notering: ta på mig snygga kläder på onsdag och hoppas att inte något av dagisbarnen spiller på mig under lunchen."


"Tack för besöket, ses nästa vecka, hejdå!"


Och just det, jag hoppas att sambon inte läser just detta inlägget ;)


 
 
Zäta

Zäta

16 september 2009 21:39

Ja, det är inte klokt vad mycket som kan snurra i skallen på en under de mest olämpliga tillfällen.

Du får nog dock räkna med att sambon läser det här...

http://blogg.zettervall.se

 
Mia i Gävle

Mia i Gävle

17 september 2009 09:22

Hej.. hittade hit via Doc...
Trevligt och skojjigt!

Visst är det konstigt... lite bonnläppskänsla när man ska till banken.. "mössan i handen" och så ska man se lite underlägsen och tacksam ut... Fan, egentligen skulle dom spela fanfarer och göra vågen... det är ju vi som är KUNDERNA!!
Upp till kamp, mot bankerna Storebrorsfasoner......

http://livethosmig.blogg.se

 
Ingen bild

Emma

17 september 2009 13:09

När jag läser ditt inlägg så känns det som att jag läser något Bridget Jones skrivit... Och jag kan trösta dig med att jag tror att alla tjejer tänker sådana tankar om sin sambo och andra tjejer (det gör iaf jag!) Var stolt över att det är DU som har din sambo! Tänk på det! :)

Kram!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Skapa flashcards