Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 9 februari 2010

Fröken Impulsiv

Av irmelin - 9 februari 2010 18:46

Så nu har Fröken Impulsiv varit i farten igen! Hon ansökte lite snabbt och lätt om ett nytt arbete inne i staden. Hon gick onervöst på en mycket intressant och givande anställningsintervju. Hon fick jobbet.


Flera undrar vad Fröken Impulsiv tänkte på, hon som redan har ett bra jobb med en bra position. Men Fröken Impulsiv gillar utmaningar. Och att slippa köra bil i mörkaste natten. Hon är nöjd med beskedet. Samtidigt som hon är ledsen över att lämna sin gamla arbetsplats med härliga ungar och underbara kollegor och intressanta möten.


Men Fröken Impulsiv ska arbeta i fyrtio år till. Hm...eller i alla fall 37 år till. Detta är inte den sista arbetsplats hon kommer att arbeta på. Därför kastar hon sig handlöst ut i nya utmaningar för det är det enda sätt hon vet att tackla världen på.

_________________________________


Jag undrar var den där Fröken Impulsiv håller hus när man bäst behöver henne? Hon borde sannerligen dyka upp och dra ett ärevarv med dammsugaren!

 
ANNONS
 
Zäta

Zäta

10 februari 2010 18:07

Stort GRATTIS fröken Impulsiv.

Mest grattis till att du vet vad du vill.

http://blogg.zettervall.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se