Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 17 augusti 2012

Piggelin

Av irmelin - 17 augusti 2012 20:54

Idag var sötaste sonen äntligen pigg igen, han fick 40 graders feber efter vaccinationen igår.... INTE kul! Vi gav zupp, baddade med svalt vatten och lät honom sova i mitt knä och i vår säng. Lille vännen...ont i mamma-hjärtat. Men idag när han vaknade med maken vid halv nio var han piggelin igen, phu. Så jag och maken har båda kunnat jobba och haft faster som barnvakt. Till slut kom mitt paket med seldelar, bukgjord och bred kortbrösta. Alldeled lagom i tid till att vi hämtar rockarden i morgon. Det ska bli spännande att se den, hoppas att jag inte hittar något fel.Skulle passa på och hämta mitt gamla hö nu när jag hyrt kärra, men det hade möglat i fukten under sommaren. Bajs! Ringde med bävan till min höbonde och hör och häpna så hade han lyckats få in höbalar så att jag kunde tinga några ton. Tack för det!!!!Nu kvällsmys med sonen :-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7
8
9
10 11 12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se