Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 14 augusti 2013

Markpass

Av irmelin - 14 augusti 2013 11:09

Idag gjorde Pila ett väldigt fint arbete vid hand. Det handlar väl mycket om att jag ska vara noggrannnare o ta igenom hjälpen så att hon verkligen har förstått.

I halten kollade vi böjning-sökning samt förde vikten på ytterbog, det gick oväntat bra för att vara första försöket. Böjning på volt och rakt fram funkade fint, öppnan godkänd. Lade fokus på travuppgångar samt slutan idag och efter några repetitioner gjorde hon uppgångar med sänkt hals och bar sig istället för att skovla på. I slutan tog jag ut rumpan från spåret i halt, skickade tillbaka den igen. I höger varv är det svårare att böja sig kring bogen och ta med ytterbak. Sista genomgången i vänster varv hade vi en helt ok sluta i skritt med böjning och inte bara tvärning. I höger gjorde Pila sitt yttersta och visade att hon förstått genom att verkligen lyfta upp vänster bakben och placera det mot en svag sluta i svag böjning. Duktiga flickan!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se