Irmelin - den starka

Direktlänk till inlägg 18 november 2013

Ensam hemma

Av irmelin - 18 november 2013 20:19

Ikväll är det bara jag och barnen hemma och det betyder att vi frångår rutinerna vid läggdags. I vanliga fall tar vi varsitt barn, Lisen brukar somna i knät vid sju, vaknar kring åtta och får välling innan hon somnar för natten. Jacob vill att vi läser bok, sjunger och ligger kvar hos honom tills han somnat,om han inte redan slocknat vid läsningen. Lite svårt att få till på en person. ...

Lisen somnade fint i famnen och när jag bar upp henne så vaknar hon såklart till. Suck. Men hon är fortfarande trött så jag chansar vilt med att släcka lampan och gå ner till Jacob. En kvart senare är det ännu tyst så hon somnade faktiskt på egen hand. .Wow! Bara att ta upp Jacob för bok läsning, en halvviskande sådan så att Lisen inte vaknar. Vi släcker lampan efter två böcker och när han nästan somnat vaknar givetvis Lisen. Viskar till Jacob att han ska ligga kvar så att jag kan ta L. Väl ute i hallen chansar jag igen och smyger utan ett ljud i vår knarriga trapp ner och hoppas att J ska somna medan Lisen får välling.

Jo minsann, jag verkar ha rott kvällen i hamn för nu sover båda två ?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av irmelin - 3 april 2016 22:17

Några trädgårdsbilder från dagen...men de känns som ett skämt och oerhört oviktiga efter flera av de inlägg som finns att läsa på FB. Människor som är hatiska, som vill bygga murar och använder våra gamla och sjuka som svepskäl. Om än kroppen int...

Av irmelin - 27 mars 2016 16:52

Äntligen lite långledighet och ett ypperligt tillfälle att vara ute och njuta av den begynnande våren! Vi har ju kanske ett litet annorlunda synsätt på det här med att slappna av och njuta. Eftersom huvudet får slita på vardagarna är det underbart at...

Av irmelin - 20 mars 2016 20:14

Nu har vi bestämt att våren är här och dagarna tillbringas mest utomhus. Vår familj älskar att vara ute och därför lägger vi kanske mer tid och pengar ute i trädgården än inomhus. Lisen har blivit så glad i att mata kaninerna men idag var det Jac...

Av irmelin - 27 februari 2016 13:20


Min fina bergsklematis i rosa och vitt har överlevt vintern i frostvitt mörkt garage och nu får den vakna till liv i uterummet. En omplantering och klätterstöd så hoppas jag att den ska trivas! ...

Av irmelin - 8 februari 2016 16:27

Idag har rosorna fått skuggnät inför den stundande vårsolen. Risken finns att rosorna vaknar innan tjälen gått ur marken och då kan de inte dricka vatten. Så nu lurar jag dem att sova ett tag till.... Örtagården har skickat mina fröer med luktvi...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Irmelin - den starka med Blogkeen
Följ Irmelin - den starka med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se